Rabiatul Adawiyah's FotoPage

By: Rabiatul Adawiyah Jamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Jun-2008 02:06 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Adawiyah n Adzli

 
Bakal Mak teh and cousin
barang2 hantaran
View all 16 photos...
.....alhamdulillah, majlis pertunangan lancar, terima kasih pada yang datang, thanks for all the wishes. Enjoy the pics, more to be uploaded soon ..


Tuesday, 7-Aug-2007 08:49 Email | Share | | Bookmark
Phuket : A breakaway......

Gatoi comell :)
Queen of Simon Cabaret..
Seram siot, takut kene cium ngan pondan ..
View all 30 photos...
Akhirnye, kiotrang sampai juga ke Phuket, without Leli ...but anyway, life goes on, and it was a breakaway for Fidah from all the diseases and patients , for me and Padil, dari segala troubleshooting yang tak pernah habis dengan servers ...

Phuket was fantastic, the GATOIs (pondan) sgt la lawa ...and sexy ...hhehehhe...perghhh...cuci mata beb...

Phi Phi and Coral Island were absolutely amazing, sgt2 lawa, enjoy the pics, subhanallah!!!! sempat la snorkel dalam sejam dua dgn our new snorkelling gear..heheheh...tak leh lama2 pasal current was very strong, trip to Phi Phi took us about 1.5 hours to the island from the the mainland, masa pi ok pasal pagi2..tengahari lunch kat sana, buffet beb, dengan kelaparan tahap cipan lepas snorkelling kat laut dalam dengan nemo2 yang sangat comel , seronok la kitorang bantai makanan tu, masa balik..huwaaaaaaa...perut gue bergelodak sebab laut sangat bergelora, the current was stronger ended up isi perut ku keluar la balik..heheheh..geli sket je la..nasib baik ramai yang muntah, takde la RALAT sgt ... sebab suma orang dapat plastik muntah yang hitam, so isi2 yang fresh tu tak nampak la sangat...eee...mcm geli balik plak

Simon Cabaret is a must kalu sapa2 nak pi Phuket, pondan lawa, pondan giler, pondan tua, pondan ntah hapa2 ..suma ada...silap2 dapat la korang pegang newly created breasts yang diorang ada ...hahahahha...gileee laaa...memang gilee..

Makan takde hal, thanks to Saji and abg Rafi, teh tarik gile power...nak muntah minum sampai kembong!!!...pagi pun breakfast nasik ayam and roti canai power, sangat bersih walaupun kat gerai2 biasa je...a little bit expensive but the satisfaction is guaranteed beb...puas hati laa

Night life is HEAVEN in Phuket!! ...pondan sexy, pompuan sexy, suma ada, pilih je mana nak .. bar2 macam setinggan dah ...pagi petang siang malam mat2 saleh ni dok tunggang jeee air yang konon2 sedap tu , but for us teh tarik Rafi gak ngancam, sampai ngigau2 si Fidah ..hahahahhaa




Monday, 4-Sep-2006 05:48 Email | Share | | Bookmark
Lang Tengah ....

 
 
 
View all 16 photos...
Scenery cantik tapi tak boleh lawan Pulau Manukan kat Sabah...corals kat Redang pun banyak dah mati, too many visitors when we were there so can't really enjoyed the underwater scenery...asyik terlanggar kaki orang la...backside orang la...kepala ntah sapa2 ntah ...ikan pun berlari2 anak sbb ingatkan kitorang nak duduk kat tempat diorang sekali ....


Saturday, 12-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Miza's Reception

Haiii....happynye ..
reunion??
alamak...sori tercandid..
View all 17 photos...
Cantik betul si Miza masa kat Tabung Haji, seriously cantik..seri pengantin dia terpancar sampai kena kat kitorang yang datang ..so maknanya kitorang pun berseri2 sekali la..muhahahahah ....bagai pinang dibelah dua....everything was in place and she was like an angel on that day in purplish pink ...rasa macam nak kawen jugak hari tu


Friday, 11-Aug-2006 14:59 Email | Share | | Bookmark
Pernikahan Armiza and Azdanny

Muka berseri2 gler :)
Dah jadi wife orang dah si Miza ni..
Hai Kyah..amik berkat la tuh :)
View all 6 photos...
Miza is now married to Danny, the love of her life ...wish them happiness to the EOL ..we are so happy for you..this is a new beginning for a better living ...jaga Danny elok2 and semoga dapat anak2 yang comellllll ....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net